Miért vonyit a kutyám?
Amikor elmegyek itthonrol anyum vigyáz a kutyusomra egy éves Bichon Frise.
Ma is elmentem itthonrol és anyum mondja hogy felcsapta a fejét mint a farkasok és neki kezdet vonyitani😂 utánna pedig indul az akcio rosszalkodik olyat csinál amit nem szabad pl szőnyeget tép vagy a fát hordja a kájha elöl😃vagy a gyujtot ellopja az asztalrol es vonul be az ágy alá ne hogy anyu elvegye😀
Komolyan nem vagy normális...
A kutyád neveletlen,szenved és Szerinted ez vicces és aranyos
Én meg csak azt nem értem, hogy volt képed magadhoz venni egy élőlényt úgy, hogy a tartásáról, fizikai és mentális szükségletéről halovány képed sincs?
Csivavák, pincserek, bichonok és spánielek ezreit rakjátok évente a dögtemetőbe, te meg azt kérdezed, hogy mi a hiba a KUTYÁBAN?
Rád egy ruhaszárító facsipeszt nem mernék bízni, nemhogy egy kutyát vagy ne adj isten egy gyereket! :(
utolsó, igazad van, rád hagyjuk ennek az egybites gazda édibédi cukigyerekének a nevelését, a szerencsétlen kutyát meg már úgyis tönkrevágta a dilis anyjával együtt.
Puszcsika neked is, cukimuki!
(Anyám borogass!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!