Miért vonyit a kutyám?
Amikor elmegyek itthonrol anyum vigyáz a kutyusomra egy éves Bichon Frise.
Ma is elmentem itthonrol és anyum mondja hogy felcsapta a fejét mint a farkasok és neki kezdet vonyitani😂 utánna pedig indul az akcio rosszalkodik olyat csinál amit nem szabad pl szőnyeget tép vagy a fát hordja a kájha elöl😃vagy a gyujtot ellopja az asztalrol es vonul be az ágy alá ne hogy anyu elvegye😀
Imádom❤
Anyum mondja olyan szomi utánná és akkor mondja neki 'Anya nemsokara jön' naa akkor gondolom megnyugszik és utanna kezd el cirkuszolni.Mikor elmegyek mondom neki most olyan helyre megyek ahova téged nem tudlak bevinni de ha vissza jövök együtt megyünk valahová.Mire megérkezem a kisruhája és a hám ki van készitve😀
Ez nem minden napos :)) persze kiskorátol kezdve nincs egyedül hisz mindig van itthon valaki.Én meg 0-24ben mivel cegünk van és a papir munkat itthon végzem.:)
Az a legnagyobb probléma hogy rá nem is kutya ként tekintek hanem mint ha a fiam lenne 😃persze szigor van.Tudja mit nem szabad de néha bevágja a durcit és épp azért is csinálja.Amugy egy ügyes kutyus aki hallgat mindenkire a családbol.Legfőkepp rám.
A kérdésedben a válasz... uhhhh...
Ha kutya lennék mentsen meg az isten az ilyen gazditól!
Meg a gazdi anyjától is!
(Te tényleg ennyire hülye vagy,vagy csak tetteted magad?)
Szerinted ez vicces?! Nem vagyok kutyás, de ez nem normális viselkedés, ugy alapbol nem kellett volna engednetek, hogy idáig fajuljon a dolog.
Keményen rászolni és határozottan tiltani, helyette te csak röhögtök rajta.
A stílusod meg valami elképesztően irritativ, van aki elvisel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!