Normális az a kutyakiképző, aki azt javasolja, hogy vágassam át a kutyám hangszálait?
Van egy tíz hónapos pumi kutyám, okos, követő, szinte tanítani sem kell, tudja ösztönösen a dolgát, csak jelez. Ez a dolga, a kutyaiskola vezetője meg azt mondta, hogy vigyem el az állatorvoshoz és vágassam el hangszálait.
Annyira megdöbbentem, hogy lehülyéztem és otthagytam a fenébe. Tényleg léteznek ennyire ostoba emberek?
Amcsiban divat ez, de ők iszonyuan beteg társadalom. Ha jól tudom magyarorszagon allatkinzas.
Apu ökölbe szorult keze vagyok
Egy NORMÁLIS kutyás simán kineveli az ugatásból.
Ha budapesti vagy keresd a "városi kutyák iskolájá"-t (délen) vagy a novasulit (északon)
A legtöbb kiképző tök hülye a magyar fajtákhoz, csak bordert, német juhászt meg belga juhászt láttak közelről... Nekem a mudimat azonnal leírták, mert élete első kutyaiskoláján nem akart egy vadidegennel rongyozni... És amúgy egy igen neves agilitys iskola...
Én akkor törtem volna el a kezét amikor a kutyámhoz nyúlkál. Nem azért mész hozzá, hogy a kutyád csesztesse, hanem hogy téged megtanítson, a kutyához semmi köze, nem a gazdája, nem a vezetője...
7-es, társasházban lakom, alattam a fiatal házaspárnak született egy "kölke". Éjjel-nappal vonyít a kis paszulyos. Halálra idegesít a sírása. Nem az én pulyám, teszek rá, oldja meg a csendet a BK. azaz a Becses Kedves anyja.
Mit javasolsz nekem?
Te rúgod fel az én kutyámat, vagy én a szutyok, számomra semmirekellő kölyködet?
Én mosolyogva eltűrtem azt a néhány évet a szomszédom gyereke miatt, de te.... szerintem költözz tanyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!