Mi történik az anya kutyámmal és a kölykeivel (kaukáuisi juhász)? Lent. SŰRGŐS LNN!
Ma felkeltem és láttam hogy 3 kiskutya nacson lassan motor és nm tudott lábra állni, csak csak "visítottak" eltelt 1 óra és megint 3 kiskutya nem mozgott és hidegek voltak, behoztam a házamba az anyával együtt de csak sírtak, aztán el kellett mennem iskolába, kb 3 órát anyum vigyázott rájuk, aztán ő is elment dolgozni, hazaértem kb. 14 órára ettem meg ilyesmi, megnézem őket csak kettő ami langyos volt és nagyon nehezen tudtak mozogni!
Mi lehet velük?
Valakivel fordult már ilyen elő?
Ha van valami kérdés azt írjátok le és majd priváltba válaszolok!
SŰRGŐS LENNE!
Ja még annyi hogy az anya nem akarja szoptatni őket, lefekszik úgy, hogy ne férjenek hozzá és megfeszíti magát!
Ja meg hogy mikor születtek tegnap előtt azaz 2017. 03.11!
Nagyon kérem segítsetek köszönöm!!!!4
a kicsiket etetni tudod te is.
2 óránként tápszerrel.
Ez a kutyájuk 3. alma. Az előző NYÁR közepén volt :(
Szegény szuka :(
Undorító :(
Nem tudom, mit bántjátok szegény kérdezöt, de hát ö mindent megtett... *irónia off*
Kérdezö, él még a kutyád? Azért egy méhgyulladás igencsak komoly dolog, képzeld el ha anyádnak lenne, és csak legyintenétek rá, hogy áh szarni bele, nem gáz az.
Vagy nálatok emberhez sem szokás orvost hivni, hadd pusztuljon? Hát, jo.
Kedves kérdező!
Add már meg a pontos címed! Kiküldöm az állatmentőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!