Golden retriever mellé beagle jó választás?
Mi ez a sok negativ komment a beagle-rol?? Nekem is ilyen kutyusom van egyáltalán nem önző imád a kedvemben járni es szót fogadó is nagyon szeretem💗
Egyébként a mienk egy rotweilerel van es elválaszthatatlanok egymástól pedig ez a 2 fajta is tenyleg egymás ellentéte ... A roti se egy vad állat es a beagle sem önfejű úgyhogy sztem egyenfuggo a viselkedésük 😊😊
( a Roti fiu a beagle lány ) bocsi a helyesírási hibákért telorol irok
én nem mondtam hogy más kutyákkal nem jön ki.
"Korábban a kennelekben nagyszámú kutya élt együtt, így kiemelt szempont volt az agresszivitástól teljesen mentes és a falkarangsor iránt érzéketlen egyedek tovább tenyésztése" (Wiki)
"A beagle nagyon tanulékony, nagyon jó a kombinációs és a helyzetmegoldó képessége, de ez elsősorban saját magára vonatkozik. Előbb nézi a sajt érdekeit, mint a gazdáét, ezt vegyük figyelembe a kiképzésénél." (Kutyatár)
"Ez a kutyafajta meglehetősen önálló, nem tartozik a legengedelmesebbek közé" (kutyafajták.hu)
"Beagles sind sehr intelligent. Was nicht etwa zur Folge hat, dass sie gehorsam sind. Als Jagdhunde sind sie so geprägt, dass sie im freien Feld eigenständig agieren." (beaglehund.de)
(a beagle nagyon intelligens de ez nem azt jelenti hogy engedelmes mert arra lett kitenyésztve hogy független legyen)
Nekeeeeeeem.vaaaaan
Hat figyelj tenyleg nem konnyu a nevelese, enyem sem a legneveltebb
De hidd el nem lehetetlen
Nem egyik sincs igaztalan írva de szerencsére nincs gond😄
Egyébként érdekes annyira összenőttek hogyha mondjuk nincs itthon a beagle mert pont fiu kutyánál van (:DD) akkor a roti nem hajlandó enni es együtt is alszanak nagyon edik... Pedig volt mar a mostani Beaglenk elott is de vele nem volt ennyire szoros a kapcsolat 😊❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!