Ti minden nap adtok enni a kutyának, vagy hetente beiktattok egy szünnapot, esetleg egy nem teljes adagos napot?
Figyelt kérdés
Sokan sokfélét mondanak, hogy kell vagy jó a koplalónap. Ti hogy csináljátok? Főleg ha sportol, iskolába jár a kutya.
Nem a nyugger 50kg os tacskós gazdikra gondolok, ahol Fifike napi 10x kap dupla adagot.
2017. márc. 11. 09:16
1/9 anonim 

válasza:

Minden nap kap. Nem koplal és nem is kövér.
2/9 anonim 

válasza:

Nem tartok koplalós napokat neki.
Egy Border Colliem van, 2 éves. Nem kövér, annyit eszik amennyit kell neki, és abból a tápból amit az állatorvosa javasol.
Még sosem hallottam ilyent, hogy kell tartani egy ilyen napot. Hülyeség.
3/9 anonim 

válasza:

Én is hallottam már,hogy kéne,de mi nem tartunk.Nincs elhízva,sokat mozog,szóval én nem látom szükségét.
4/9 anonim 

válasza:

Nyomkövetés előtti napon csak annyi kaja van, amennyit tréningen kapnak. Verseny előtti napon szintén nincs étel, ezen kívül nem tartok koplaló napot.
5/9 anonim 

válasza:

Golden retim van, nincs koplalás. Viszont mi szépen lassan (kb. másfél éves korára anno) átszoktattuk arra, hogy csak napi egyszer kap enni.
6/9 anonim válasza:
Időnként elkezdenek finnyáskodni a tápra. Na olyankor iktatok be egy nap szünetet. Utána hetekig nincs gond. Sajnos ételallergia miatt nem nagyon váltogathatunk a tápok között.
7/9 anonim 

válasza:

Nem, az enyém sovány pedig 95 g helyett 110et kap plusz az esti fogtisztito. De folyton mozog mint valami sajtkukac.
8/9 anonim 

válasza:

Én sem tartok koplaló napot.
Nem lenne szívem megtenni a kutyámmal.
Így is nagyon keveset mozog és kevés kaját is kap, fogyókúrás tápból.
Most pont jó súlyban van.
Sosem koplaltatnám, 1 napig se.
Napi 2-szer kap amúgy enni.
9/9 anonim 

válasza:

Minden héten 1-2 koplaló nap van. A kutya arra van kitalálva, nem arra,hogy napi kétszer fix időpontban kapjon enne. Napi 1x evő illetve koplaltatott kutyával sokkal jobban lehet dolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!