Honnan tudom hogy a kutyusom ellik?
f..sznak kell minden kutyás posztnál kioktatni csóri kutyatulajdonost, lehet egy! darab ellést szeretne mielőtt ivartalaníttattja a nőstényt- orvosok is ajánlják- francért kell minden első mondatnál már "szaporítókat" emlegetni:((
Amúgy ha ellik akkor rendezgeti előtte a kéglit, stb..azt azért nagyjából ki tudod számolni mikorra jönnek a babák, nem??
Normális orvos ilyet nem ajánl, ez múlt századi felfogás, hogy egyszer kell hogy kölykei legyenek ivartalanítás előtt.
Letelt a vemhességi idő? Állatorvost tudsz hívni ha gond van? Amúgy is látnia kell majd a szukát és a kölyköket is a születésük után.
jesszus, valaki itt nagyon sötét, minden orvos ajánlja, ajánlotta, köztudott hogy több a rák nem ellett kutyákon!
Miért kell mindenbe belekötni????
Kedves kérdező!
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de inkább beszélj a szüleiddel. (ezt egyáltalán nem bántószándékból mondtam)
De szerintem, azért tudhatnátok, hogy az a kutya hol járt, illetve jobban oda kéne rá figyelni.
Ilyen tudással (a kutyák terén) felelőtlenségnek tartom a kutyus szaporítását, főleg a kutya érdekei miatt...
Ezt a kérdést szüleidnek tedd fel, ők majd elmagyarázzák...
Nem okoskodásból mondtam, szerettem volna segíteni.
Mindenkinek kellemes estét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!