Honnan tudhatom, hogy a kutyusom mikor ellik?
Vemhes kutyád 3 napja nem áll fel? Rohanás az orvoshoz!
Lehet, hogy elhalt magzat van benne, amitől mérgezést kaphat, de számtalan más baja is lehet. Nem értem képes vagy 3 napja nézni, hogy sír és nem hívtad az orvost? Megőrülök.
Ész és tudás nélküli szaporítás forever !
Hajrá csak így tovább , nyird csak ki a kutyád ... te mocsok!
És 3 napja még állatorvost sem hívsz ... légy büszke magadra !
Azért érdekelne, hogy mi lett a dolog vége, mert remélem rohantál az orvoshoz.
Megmaradt a szuka? És a kölykök?
Köszönöm utolsó :)
Én úgy gondolom majd én eldöntöm kiről mit gondolok ! Ha valaki ilyen felelőtlen és tudatlan hogy 3 napos kinlódás után sem megy állatorvoshoz, és itt kérdezget , te erre mit mondanál ??
Mert te sem adtál értelmes választ ahogy olvasom !
hát mivel kan kutyám van sajnos nem tudom h mikor és hogyan ellik a kutya!csak kíváncsi voltam h most is hányan támadnak a szokásos szaporító szöveggel.
természetesen félig egyetértek hogy hogy lehet ilyen felelőtlen hogy nem rögtön az orvoshoz fordult a kérdező de ezt normálisan is el lehet magyarázni!azzal hogy ilyen stílusban csináljátok még nem tudjátok visszaszorítani a szaporítók számát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!