A Shih-tzu nevelése mennyire nehéz feladat?
Szia!
Nem nehéz feladat, és igazán nagy élmény, hisz egy kis energiagombóc és mókamester a shih tzu. Nekem most egy 8 hónaposom van, eddig bármire szerettük volna megtanítani, könnyen és hamar ment, a lényeg a következetesség. Tudja: ül, fekszik, maradsz, járda szélén megáll, leül, pórázon szépen közlekedik, pacsit ad, tv tápkapcsolóját egyik ágyról a másikra áthozza ha kérjük, játékait visszahozza a helyére is ha vége a játszásnak, vagyis "összepakol" :)) Szóval tanítható és én úgy láttam, elég gyorsan is tanul, pacsi például egy nap volt. Egyébként nekem előző kutyusom is shih tzu volt, s mikor Ő meghalt, szintén csak shih tzu-ban tudtunk gondolkodni, mert nagyon megszerettük ezt a fajtát. Társasági kutya, nagyon igényli az ember társaságát ebből kifolyólag a foglalkoztatást, tanítást is nagyon élvezi. Ja, és imád sétálni sőt akár túrázni is:)
NAGYON.:D
könnyen átveszi a "falkavezér" szerepét.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!