A kutya megemészti a sündisznót?
Figyelt kérdés
A bátyám talált egy sündisznód a sünit tudom hogy nem lehet adni kutyának de a sündisznónak puhább a tüskéje? Ugye nem baj hogy megette?2017. márc. 3. 12:26
21/24 anonim válasza:
Nem tudom amúgy hogy általános iskola hanyadik osztályába jársz.
De az én kistesóm például már első osztályosan meg tudta különböztetni a pockot és a sünt. :)
Kicsit azt is furcsállom, hogy anyukád szerint meg így néz ki egy patkány.
És még mindig az a meggyőződésem, hogy csak kamu a kérdés és rájátszol. Egy igazi troll! :D
22/24 anonim válasza:
És a patkánynak mióta vannak tüskéi (hisz azt írtad hogy azt is megette a kutya)? :D Már a saját kamu szövegedbe kavarodsz bele, nagyon gáz vagy. Inkább menj és tanulj, mert hülye maradsz.
23/24 anonim válasza:
Legközelebb hihetőbb kamut találj ki és olyat amibe nem zavarodsz bele;)
24/24 anonim válasza:
Kezdjük azzal hogy az TOLLBAMONDÁS!!!:D
Minden mondatod tele van helyesírási hibával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!