Milyen név ez egy bichon havanesenek?
2017. febr. 28. 16:20
1/16 anonim válasza:
Szerintem eléggé "tömegnév", kb. minden második kutyusnak ez a neve...
Szerintem találj ki valami egyedibbet, de ez csak az én véleményem:)
2/16 A kérdező kommentje:
Értem.
Többiek, És mi a véleményetek erről a kennelről?
2017. febr. 28. 16:28
3/16 anonim válasza:
Hát nem tudom. Egyszerre kicsit sok anyakutya van, nem?
4/16 anonim válasza:
Jó név,de tényleg tucat név.
Mivel Cubából származik próbálj neki vmi ilyesmi nevet adni.
Én orosz kutyafajtát szeretnék,ezért a neve tuti vmi orosz eredetű lesz,mert rohadt jól hangzik :)
5/16 A kérdező kommentje:
Hát, nem vagyok túl tapasztalt az ilyenben. Három az sok?
2017. febr. 28. 16:38
6/16 anonim válasza:
Jó név, nem kell mindig mindennek egyedinek lennie. Ő majd egyedi lesz a szépségével, játékosságával és okosságával.
7/16 anonim válasza:
fiel (spanyol szó jelentése hűséges)
9/16 anonim válasza:
Én még egy Müzli nevű bichonnal sem találkoztam, inkább Mazsikkal meg Bogyókkal. Szerintem jó név.
10/16 anonim válasza:
Szerintem a Müzli már olyan szinten elcsépelt... Az E-alomból jön a kiskutya? Mert amúgy akár meg is tarthatná azt a nevét, ahogy néztem teljesen jó neveket kaptak a kiskutyák. Kan vagy szuka lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!