Mi a véleményetek a Pullerről?
Figyelt kérdés
Tényleg van benne valami plussz(ha az csak kicsi is) vagy csak egy erősen túlreklámozott dolog.
Lécci olyanok írjanak akiknek van/ minimúm próbálták már.
A "szerintem nem tetszene jobban a kutyámnak mint a köteles labda"-sok kíméljenek.
2017. febr. 28. 12:16
1/2 anonim válasza:
Most rákerestem.
Szerintem tök jó dolog. Azt hiszem rendelek is egyet...
2/2 anonim válasza:
Nekünk volt. Először jónak, strapabírónak tűnt, szerette a kutyám is. Örültem is neki, hogy találtunk végre valamit, amivel tudunk normálisan játszani. Aztán kb. 2 hónap után, mikor egyszer a kutyám ráfogott és elkezdte húzni, eltört... tudtunk még vele játszani, de szépen lassan darabjaira esett szét. Valószínűleg nem bírja, ha a kutya húzza-rángatja (pedig amikor én vettem, azzal reklámozták, hogy ezt is simán kibírja, ezért is vettem meg), szóval ha nem így akarsz vele játszani, akkor talán hosszabb életű lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!