Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » El lenne velem egy Bullmasztiff?

El lenne velem egy Bullmasztiff?

Figyelt kérdés

2 hörcsögöm van és arra gondoltam, hogy vennék egy kutyát is. A Bullmasztiffra gondoltam, mert nagyon megtetszett. Közepes méretű házban lakom egyedül, a kert is közepes méretű. Lakásban tartanám, vinném sétálni és persze fürdetném is. 7-től 2-ig dolgozom és arra gondoltam, hogy addig az udvaron lenne. Így jó lenne neki?

Már volt kutyám. Csak azért kérdeztem mert itt biztos többen értenek hozzá, hogy milyen lenne neki.

24/L

2010. máj. 9. 18:50
 1/1 anonim ***** válasza:
A bullmasztiff egy irtó nyugodt fajta, közepes méretű kertben, napi sétáltatás mellett remekül elvan. Amire vigyázni kell, az az, hogy nagyon szeret úgy játszani, hogy a virágokat kiássa, vagy éppen belefekszik... Szerintem ha nem vagy nagy kertész, illetve a kerted elviseli az ásásnyomokat, akkor tökéletes kutya lenne számodra a bullmasztiff.
2010. máj. 9. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!