Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A csivaváknak milyen ágyikót...

A csivaváknak milyen ágyikót javasolnátok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 15:31
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Olyat, ami nem a legkisebb fajta, hogy kenyelmesen elferjen benne es tudjon tekeregni, mert az en tapasztalataim szerint a kutyak is sokszor valtoztatnak alvas kozben poziciot.

Ezen kivul ne legyen tul puha sem, annak ellenere, hogy azok neznek ki a legkenyelmesebbnek, de ha belesupped attol fajhat a gerince.

En egy sima plussbol keszult agyat vennek, amit puha, osszehajtogatott pokroccal belelnek ki, mert az nem tul puha, viszont nagyon kenyelmes.

2010. máj. 9. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
vegyél szerintem egy nagy aránylag lapos kosarat és abba egy párnát ami belefér és puha. szerintem megfelelő
2010. máj. 9. 15:37
 3/6 X. Maté válasza:
1 rongy
2010. máj. 9. 16:02
 4/6 anonim ***** válasza:
ne vegyél fonott kosarat, mert ha szétrágja,a lenyelt daraboktól meg is halhat! Egy kisebb méretű kemény, de gumis tapintású fekhelyet javasolnék, amibe tegyél nem túl puha párnát, vagy ahogy az előttem szólok írták, összehajtogatott pokrócot. A teljes mértékben anyagból készült fekhelyet sem javaslom, mert azt úgy egybe kell mosni, a kemény fekhelyben csak cserélni kell, így lesz állandó fekhelye.
2010. máj. 9. 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:
előttem szólóval egyet értek. sajnos mi pont egy hete voltunk ez miatt orvosnál. nekünk is fonott kosarunk volt neki, megrágta a darabját lenyelte és nagyon rosszul volt mire az orvos meghányatta és hál istennek kijött a fa szálka elég nagy volt. és így nem kellet műteni. Így a héten vettem én is rendes kisebb méretű párnát meg vettem rá huzatot így tudom cserélni és mosni neki. Szeret rágömbölyödni.
2010. máj. 9. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem felesleges ágyíkót venni ... az én kutyim mindig ágyban alszik és mellettem ... szerintem a tiéd is aludhatna veled :D
2010. nov. 4. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!