UGODOG kutya-WC, ki ismeri? Mit gondoltok rola? (Honnan lehet beszerezni Magyarorszagon, akar csak hasonlot is? )
Aki nem ismerne, annak roviden: ez egy muanyag talca, aminek muanyag racs van a tetejen. Ha a kutyanak uritenie kell, akkor arra megy ra. Azert jobb, mint a leteritheto kutyapelenka vagy az ujsagpapir, mert azoknak a tetejen marad a pisi es belelep a kutya, majd amerre megy, vegigtapicskolja vele a lakast. A talca es a racs koze lehet tenni ujsagpapirt vagy kutyapelenkat. Ha erre vizel a kutya, a racs koze folyik a pisi, igy nem tud belelepni. Ha kakil, az fent marad a tetejen, a talcat ki lehet emelni es a kakit beledobni egy zacsiba es a kukaba.
Mire jo?
-Kutyapelenka helyett, amikor szobatisztasagra nevelik a kutyat,
-vagy akar tartos hasznalatra is, hogy akkor se kelljen visszatartania, amikor senki nincs otthon huzamosabb ideig, vagy rajon a hasmenes es nem tudja visszatartani eleve sem.
Szerintem nagyon hasznos dolog, ha arra van hasznalva, amire kell, nem pedig arra, hogy a lusta gazdikat mar a kakilas es pisiles se osztonozze arra, hogy levigyek a szerencsetlen kutyat.
Udvaron is hasznalhato, ha valaki kint tartja a kutyajat es azt szeretne, hogy egy helyre uritsen, ne pedig szanaszet az udvaron.
Szoval van valakinek ilyen? Honnan lehet beszerezni, mert eddig csak amerikaban lattam es angliaban.
Nem csak az UgoDog marka letezik, hanem Nugi is es meg ki tudja, milyen kinaiak altal lemasolt egyeb, de nekem az is megfelelne.
A kutyusom 15 éves és sajnos az utóbbi hónapokban már nem érünk ki az 1. emeletről az utcára és a lépcsőházban pisil, pedig úgy szervezem az életemet, hogy már naponta 4x (kb. 6 óránként)leviszem. Az is sokszor van, hogy futás közben potyog belőle a kaki. Ilyenkor remeg félelmében, mert tudja, hogy rosszat tett, pedig nem szidom meg érte. 14 éven keresztül (leszámítva a kezdeteket)100%-osan szobatiszta volt.
Szóval én emiatt keresek kutya WC-t, aki tudja, hol lehet Magyarországon venni, írja meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!