Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet ez a kutyám hasán?

Mi lehet ez a kutyám hasán?

Figyelt kérdés

Ilyen kis pici fehér valami. Olyan mint egy pattanás. Tegnap még nem volt ott. Lehet valami köze ahhoz hogy tegnap hányt? (túl sokat evett, túl gyorsan és utána össze vissza ugrált).

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 9. 11:11
1 2
 1/13 anonim válasza:
Szerintem ez csak egy sima pattanás. :)
2010. máj. 9. 11:22
 2/13 anonim ***** válasza:
inkább mint valami gennyes kiütés. talán felsértette, megcsípte valami vagy beevett valamit, ami ezt váltotta ki, de az is lehet, hogy gomba. vidd el dokihoz.
2010. máj. 9. 11:30
 3/13 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Semmi extra,az enyémeken is szokott lenni. Valószínűleg megszúrta valami. Nyomd ki,fertőtlenítsd és felejtsd el! Nem kell orvos!
2010. máj. 9. 12:03
 4/13 anonim ***** válasza:
szerintem is doki.
2010. máj. 9. 12:04
 5/13 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Ti milliomosok vagytok?????????????????????

Minek ehhez orvos?????????????

2010. máj. 9. 12:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Ezek gennyes hólyagoknak tűnnek mert látom nem csak egy van,vidd el orvoshoz mert nem pattanás de nem is sérüléstől van!
2010. máj. 9. 12:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Egy megnézés semmibe nem kerül. Lehet közli hogy majd magától elmúlik, de lehet hogy kezelni kell.
2010. máj. 9. 12:38
 8/13 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Ha ez valami komolyprobléma lenne akkor a kutyáim már nem élnének...
2010. máj. 9. 13:40
 9/13 anonim válasza:
Szerintem is vidd el orvoshoz abból baj nem lehet és akkor majd ő eldönti hogy kell-e kezelni vagy hogy elmúlik
2010. máj. 9. 14:30
 10/13 anonim ***** válasza:

12:37 én csak egyet látok, nem tudom melyik képen látsz te többet.:)

Amúgy kedves kérdező az én kutyusomon is volt ilyen, elmentem vele dokihoz aki csak annyit csinált, hogy kinyomta neki és lefertőtlenítette, és azt mondta ez egy sima akné.

2010. máj. 9. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!