A ti kutyátok meddig rongált?
Nekünk olyan nyolc hónapos korában szokott le. Egy cocker spániel volt. Meguntam, hogy mindent szét hord, egyszer kilestem és amikor láttam, hogy neki akar állni a műanyag locsoló kannának elkaptam és ráhúztam a fenekére és a buksijára. Nem durván meg baltával, hanem csak tenyérrel (a szomszéd fel is akart jelenteni) azóta nem rosszalkodik.
Főleg, hogy a nyáron elpusztult :( 14 éves volt.
Mennyit foglalkoztok azzal a Dobermann-al? Valószínűleg az az okat, hogy túl sokat unatkozik és így próbálja levezetni a fölösleges energiát.
Mielött magára hagyjátok próbáljátok meg lemozgatni, lefárasztani és valószínűleg javulni fog a helyzet.
Nekünk Husky van aki úgymond a 'legszökősebb' fajta, de mivel napi 3szor van sétáltatva/futtatva ezért nincs szüksége pótcselekvésekre. Csak, hogy egy szintén munka kutyás példát mondjak mint a te Dobermannod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!