Tanács, mit csináltok amikor a kutyátok rátok morog mert félti a játékát?
Figyelt kérdés
2017. febr. 12. 19:01
1/13 anonim válasza:
Én jól elkergetném és elvenném a játékot. Utána visszaadnám és újra próbálkoznék még meg nem tanulja hogy úgyis visszakapja.
2/13 anonim válasza:
Nem hergelném. Hagynám, had rágja nyugodtan, nem piszkálnám.
3/13 anonim válasza:
Megkéne(kellett volna) nevelni hogy tudja ki a falkavezér.
4/13 anonim válasza:
Megfogom és elveszem tőle, max én is visszamorgok :)
De ilyen max csak kajával fordul elő, szökőévente 1x.
6/13 anonim válasza:
Akkorát leb*sznék neki, hogy lerepül a feje. Elvenném a játékot, és magamnál tartanám. De ilyen nem fordul elő, jól nevelt.
7/13 anonim válasza:
Vedd el tőle a játékot és küldd a kutyát a helyére! Nem megengedhető, hogy a kutya kisajátítson valamit. Az az alap, hogy a gazdié minden. Odaadhatja a játékokat a kutyának, de akkor veszi vissza, amikor akarja.
Amíg morog rád, addig alatta vagy a rangsorban. Ezt kellene rendezni minél hamarabb.
8/13 anonim válasza:
Ilyen még nem fordult elő, de ha mégis előfordulna: játékot elvenném, kutyát elzavarnám. Minimum.
9/13 anonim válasza:
A ti kutyáitok némán játszanak, vagy mi? Nálatok ütve-vágva van a kutya, ha játszani hív úgy, hogy kelleti a játékát, "ingerlően" rágja, de ha érte nyúlsz akkor morogva elszalad, majd vigyorogva megáll, és kezdi elölről, közel jön, kelleti magát, stb. Vagy kötélhúzósdi közben, akkor sem nyikkanhatnak meg? Jó boldog kutyákat nevelhettek.
10/13 anonim válasza:
Utolsónak: Az én kutyám is morogva játszik. Ezzel nincs is gond. De a kérdés nem játékról szólt, hanem arról, hogy félti a játékát és ezért morog. Ez teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!