Ti mit csináltok, ha a kutyátok sz*rt eszik? Hogy tisztítjátok ki a száját, hogy ne legyen gusztustalan és büdös?
Ó kedves, mondjuk úgy, hogy nem engedem meg, hogy összevissza egyen mindent. ÉLELEM MEGTAGADÁS. Ennyi.
Amu. ha így is büdi a szája, fogtisztító rágcsát és szájápoló jutifalit.
Sajnos, az enyém is ezt teszi. Ezért ha elvégzi a dolgát, azonnal összeszedem. Vagy ha rajtakapom, rászólok. Nem tudom, mi az oka ennek, pedig elegendő ételt adok neki, és szoktam adni neki főtt répát vagy almát a vitaminok miatt.
Amúgy én is fogápoló jutalomfalatot adok neki, ha rendesen viselkedik.
Az emberekét? o.O
Milyen környék lehet az, ahol az ember a közterületet használja wc-nek? Bocsi a kérdésért, de ez tényleg furcsa.
A kutya kaki evés valóban nem a legjobb, de egyébként tudtad hogy pl a növényevők székletét a kutyáknak kifejezetten jó enni? Nekünk van lovunk és a kutya állandóan beledézsmál a trágyába, ezért elég alaposan utána olvastunk a dolognak.
A farkasok amikor elejtik a zsákmányukat a beleikben lévő székletet is megeszik, ezzel sok vitamint juttatnak a szervezetükbe, sok növényi terméket. Tudtad hogy egy élőlénynek kb 50 ezer év kell ahhoz hogy megváltozzon a táplálkozása? Mivel gondolom a kutyád nem vadászik le és fal fel őzikéket egyben, ezért nem feltétlenül kell tiltani az ilyen dolgoktól. A növényevők székletében rendeget hasznosítható dolog van, van hogy ők maguk is újra megeszik. Persze a saját és más kutyákét nem hinném hogy jó ennie, erről nem tudok sokat. A kutyák imádják a büdös dolgokat megenni vagy bele hemperegni. Ez mind ősi ösztön, amit az emberek undorból ki akarnak ölni belőlük. A kaki evés nekünk undorító, nekik csodálatos.
Na az én kutyám utálja a szar szagot ép így szoktatam le a kaparásról ahol kapart oda tetem a székletéből ez érdekes ?
Egyébként annyi veszélyes van benne ha egy másik állat végtermékét megeszi hogy attól újra férges lehet a kuyta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!