Tényleg nagyon büdös a kan angol bulldog?
Figyelt kérdés
Nagyon beleszerettem ebbe a fajtába. És az sem hátrány,hogy nem egy hiperaktív kutya és jól éri magát lakásban is. Azzal már számoltam,hogy hangosan horkol és baromi kényes, de szaggal kapcsolatban nem kaptam épp pontos infókat. Tudom, hogy pukizik rendesen, de még is milyen az élet vele? Egy 40 m2-es,1,5 szobás lakásban nevelném, egyedül. A lakás előtt közvetlenül van egy park és pár 100 méterre kutyafuttató, rengeteg kutyás lakik ezen a környéken.2013. febr. 7. 19:32
2/3 anonim válasza:
Teljesen mindegy milyen kutyát tart valaki lakásban annak szaga van,és nem kifejezetten fing hanem egyszerűen kutya szaga.Ha bemegy egy idegen a lakásba, egyből megérzi a kutya szagát,tapasztalatból mondom.
Egyébként minden kutya fingik, elég büdös.(ezt is tapasztaltam)Ki kell szellőztetni.Engem a horkolása jobban zavarna.
3/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem büdös. Nincs neki se semmi jellegzetes szaga, csak ha szellent. Az viszont baromi büdös.
Szerintem egy benti kutya nem is tud büdös lenni.Én imádom az enyémnek az illatát.
Ja, és az enyémből kiindulva nem az az egész nap alvós fajta. Enyém baromi hiperaktív, de az tény, hogy irtó édes pofák, imádnivalóak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!