Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Javasolnátok nekem megbízható...

Javasolnátok nekem megbízható angol bulldog tenyésztőket?

Figyelt kérdés
Dunaújvárosban (Fejér megyében) lakok, és szeretnék kiskutyát vásárolni megbízható tenyésztőtől. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, akinek van esetleg tapasztalata észrevétele -lehet negatív, pozitív is- szívesen venném, ha megosztaná velem. Előre is köszönöm!

2012. nov. 9. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz én nem ismerem ezt a tenyésztőt, de az állatorvosunk szerint minőségi kiskutyáik vannak. [link]

Nekem is van angol bulldogom, most volt egy éves. Ha van kérdésed nyugodtan kérdezz! :)

2012. nov. 10. 19:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedves vagy :) Igazából még kicsit odébb van, hogy megérkezhessen, nyáron lenne esedékes, akkor többet vagyunk itthon jobban meg tud szokni. Azért keresünk biztonságos tenyésztőt, mert volt egy francia bulldogunk, akit gerinc sérülten adott el nekünk a "tenyésztője" és sajnos meg kellett válnunk tőle :( Felelősséget nem vállalt, és nem érdekelte a későbbiekben a kiskutya sorsa. Ezért most nagyon biztos helyről szeretnénk beszerezni az új családtagot, hogy sokáig elkényeztethessük :) Ha esetleg a fajtával kapcsolatban lenne bármilyen megfigyelésed,jó tanácsod, azt szívesen venném! Előre is köszönöm!
2012. nov. 10. 20:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnálom a kis franciátokat...

Igazából akkor nem " újdonság" nektek a bulldog :) Nekem ő az első bulldogom, remélem jó sokáig boldogít majd minket. Enyém hiperaktív, főleg most, hogy jön a hideg. Bár nyáron sem volt az a fajta, aki egész nap csak aludt. Nagyon imádja mindenki, olyan kis viccesek tudnak lenni, haláliak :) Szerencsére nem az a beteges fajta. Eddig csak a fülével volt baj, mert nyáron szinte minden nap pancsikolt, és ő ilyenkor ledugja a fejét a víz alá. A füle pedig nem tudott kiszáradni, így begombásodott neki.

Én negatívumot nem is tudnék róla mondani.

2012. nov. 15. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!