Sokat olvastam a BARF (nyers) etetésről, van Facebook csoportjuk is. Nem győzött meg igazán, sokan írják, hogy hány, öklendezik a kutya tőle, allergiás lesz stb. Sokan dícsérik is. De a táp sem jó szerintem. Adható kutyának vegyes étrendet?
Úgy értem, hogy egyik nap jó minőségű táp, aztán nyers csirke, nyúl stb, kivéve sertés. Vagy inkább egyik nap táp, máskor főtt hús. Azért változtatnék, mert a 2 éves tacskóm nem annyira szereti a tápot. Viszont a főtt, nyers, vagy forrázott húst imádja.
Csak nyersre nem akarok átállni. Csak azt nem tudom, ha keverem az étkezést a fent leìrt módon, nem ártok-e?
Nekem egy utcaról befogadott kutyusom van, és neki született kiskutyája ( ő már korcs, tudom mindjárt jönnek a lenéző elit személyiségek:)). Szóval lehet, hogy nekik ezért is nincs annyi bajuk, gondjuk, mint egy fajtiszta, tenyésztőtől származó kutyának. Ezzel persze senkit nem bántani szeretnék, egyáltalán nem volt célom semmi ilyesmi. Egyaránt imádok minden állatot:)) csak gondoltam leírom a tapasztalataimat én is.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!