A kutyám nem eszi meg a húst de a tésztát igen. Mi lehet vele?
A fagyasztobol kb 4 láda hus/csont elég avas. Ezért elkezdtem adogatni a kutyàmnak. Megfözöm neki àltalába enyhén sós vizbe; néha nyersen. Eddig megette. Nem adok neki egyszerre sokat, egyébként staffi.
Két napja nem fogadja el a csirkecombot se , adtam neki tésztát, azt igen. Megcsömölt?
Mit csinàljak vele?
Ooo de nagy szakértője vagy.
Nem azt kèrdeztem , hogy mihez gratulàlsz, hanem , hogy mi a baja a hussal.
nem romlott!! Enyhen avas!!
Nem ízlik neki.
A hús nem szokott avas lenni, csak a zsír vagy vaj. A hús vagy romlott, vagy nem. Ha te nem ennéd meg, én a kutyának sem adnám.
Főzni a disznót és vaddisznón kívül nem kell a húst, csontot főve pedig tilos adni.
Ha főzöl is, sót nem kell adni a vízhez.
Tésztára nincs szüksége a kutyának.
Mit csinálj? Adj nem romlott húst enni a kutyádnak, zöldségekkel ki lehet egészíteni a menüjét. Lásd BARF etetési módszer.
De avas. Romlott nem lehet.persze ha zöldséget adok neki, akkor nem eszi meg csak 1-2 falatot.
A tésztàt azért adtam neki, hogy egyen valamit.
Ha maradék van, akkor meg azt adok neki.
Jajj ez az oldal csak ebből àll ki.
Felelősen? Figyeljetek ne ezen legyetek ki akadva aki nem ad a kutyájának kaját éhezteti a kutyát veri meg kínozza az felelősség teljes nem azt kérdeztem hogy felelősség teljes e hanem hogy miért nem eszi a húst normális választ nem tudtok adni?
Attól, hogy vannak olyan kutyák, amiknek rosszabb sorsuk van, még a te kutyádnak nem lesz jó ha moslékkal, tésztával meg romlott hússal eteted.
Vegyél egy normális minőségű száraztápot és etesd azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!