12 hetes kiskutya 3x hányt, az egyik szeme könnyezik és sír, mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Vagy 15 állatorvost felhívtam mire 1 felvette,de azt mondta bezabált,a szeme meg csak úgy is könnyezhet,hiába mondtam neki, hogy ugyan annyi kaját kapott, mint mindig. Megkérdeztem nem jönne-e el, mire majdnem leharapta a fejem, hogy 100km-re van,megadja egy közeli állatorvos számát, aki itt ügyeletes, persze nem veszi fel.
Mit csináljak? :(((
2017. febr. 18. 19:27
1/7 anonim válasza:
Először is ne az orvost hívd ki mert még a bajt sem fogja tudni megállapítani. Állatkórházat keress és vidd be a kutyust
2/7 anonim válasza:
Tovabbra is hivogasd az orvosokat
Oltasai.rendben vannak?
3/7 A kérdező kommentje:
Minden oltása rendben, hívogatom aki elméletileg ügyeletes,de semmi :/
Sajnos gipszben vagyok, így nem tudok vele elindulni :(
2017. febr. 18. 19:45
4/7 evimeri válasza:
Nincs valaki, aki eltudná vinné az ügyeletes állatorvoshoz? Én mindenképpen megnézetném.
6/7 A kérdező kommentje:
Vámosszabadi.
2017. febr. 18. 20:21
7/7 anonim válasza:
1.Mit hányt?
2.Mit kapott enni?
3. Mennyi idő telt el a hányások között?
4. Nem kapott semmi szokatlant utóbbi napokban?
5.Kedve milyen?
6.pisil,kakil rendesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!