Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A pekingi palotakutya (pincsi)...

A pekingi palotakutya (pincsi) is megtudja tanulni az alapvető dolgokat?

Figyelt kérdés
pL: ül, fekszik, marad, stb. tényleg az alap dolgokat. sok ismerősöm azt mondta,hogy annyira buta,hogy még ezeket sem tudja megtanulni. Igaz ez?
2010. máj. 8. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sztem minden kutya megtanítható ezekre az alap dolgokra.Csak lehet h sokkal több munka és türelem kell hozzá :)
2010. máj. 8. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Megtudja tanulni csak nem szabad feladni, az ismerőseidnek szerintem túl hamar feladták.
2010. máj. 8. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Nekem pekingi palotapincsim volt..

Nagyon okos kis jószág,és mindent megtudott csinálni amire megtanítottam..Okosak,és imádni való kutyusok..

2010. máj. 8. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Türelemmel és kitartással bármit meglehet tanítani egy kutyának amire fizikailag képes. Van gyorsabb és lassúbb felfogású kutya, van akinek elég ha 5 x megmutatod, van akinek hónapok kellenek, de semmi sem lehetetlen.
2010. máj. 8. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Buta kutya nincs, csak türelmetlen gazdi. De az is lehet, hogy csak nem tudja megértetni a kutyussal, hogy mit kíván tőle. Az én tapasztalatom az, hogy pár karika virsli csodákra képes.
2010. máj. 8. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha agyonütöd megdöglik. Mást nem igen kell tudnia az ilyen szőrcsomóknak.
2010. máj. 8. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 4 hónapos a palotapincsim, és már tudja:

ülsz, fekszik, hozd vissza, (gyere ide), pörög, pacsit.

Ez annyira hülyeség, hogy buták... Egyáltalán nem... Előbb az ismerőseid nézzenek utána, ha akarnak véleményt mondani.. Eddig minden helyen azt olvastam, hogy okosak. Persze nem fogja elsőre megérteni:)

Sok-sok türelem kell hozzá. Én ha tehetem, akkor naponta megismétlem vele a gyakorlatokat! És el ne felejtsd a jutalomfalatokat a tanításnál, mert sokra mehetsz vele;)

2010. máj. 8. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!