Lehet egy kutyával megszerettetni dolgokat?
Sok kutyát ismerek, aki, nem szeret se labdázni, se kergetőzni, se húzni a rongyot, se fürödni, se semmi ilyen aktív tevékenységet.
Szóval nem szeret játszani, nem érdekli semmi.
Na, az ilyeneket lehet szerettetni egy kutyával?
szerintem nem az én kutyám is ilyen nem megy a labda/bot/játékok után
én megtanítottam neki azt hogy fogd és amikor elé dobok egy játékot és mondom hogy fogd megfogja utána pedig jutalom falat elég nehezen vettem rá de inkább ez is trükk mint hogy játszik vele...de ha csak eldobom vagy vmi és nincs nálam jutalom falat akkor nem csinálja meg..
Szia!ú
Hát ez attól függ hogy mennyire "lusta" kutya az enyém sportos mert arra lett szoktatva naponta 1 órát eljárunk futni emellett imád kergetőzni sok mindentől függ (pl fajtától) hogy mit szeret és mit nem
Üdv:Szexylexy
Szerintem az mindenképpen baj, ha a kutya nem játszik se emberrel se mással. Ott valami nincsen rendben a kutya-gazda viszonnyal, vagy valamilyen rossz előélete van a kutyának, de akkor is fel kell tudni oldani ezt a gátat benne, mert nagyon fontos a kiegyensúlyozott élethez a játék.
A mostani ideiglenesem se akart játszani, pont írtam erről egy posztot, csak még hiányzik belőle két videó, de ha kész van és kitettem, akkor linkelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!