Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet baja a kutyámnak ha...

Lehet baja a kutyámnak ha nyersen evett almát?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 17:40
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Semmi baja nem lesz...
2010. máj. 8. 17:44
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Csóri állatoknak már lassan attól is bajuk lehet halevegőt vesznek vagy finganak..de komolyan..mi baja lehet egy kis almától?NYERS almától :D
2010. máj. 8. 17:45
 3/13 anonim ***** válasza:
68%

Na ilyeneknek nem kéne kutyát adni...

Szerinted ha neked nem lesz bajod egy egészséges, vitaminokkal dús gyümölcstől, akkor a kutyádnak lesz?

A kutya még a saját sz@rját is megeszi nemhogy egy almát...

2010. máj. 8. 17:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves egészségére!

Nekem volt egy kutyusom, aki kiugatta a lányom kezéből a nyers káposztát. Nem lesz semmi baja. Az almában sok a vitamin, igaz ritkábban eszik a kutyák, de ahány eb, annyi ízlés. A macskám imádja az olajbogyót:)

2010. máj. 8. 17:47
 5/13 anonim válasza:
100%
az én kutyám a banánér volt oda! nem lesz baja attól, ha almát eszik, sőt még attól se lenne baja, ha csak almát enne. lehet, hogy nem ugrálna annyit, és egy húsra kiéheztetett vérengző dög lenne, de semmi komoly
2010. máj. 8. 17:51
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Jézusom. Hogy lehet valaki ennyire hülye?

Nem lesz baja.

De mi az hogy NYERS alma? Talán megfőzve szoktuk enni vagy mi?

2010. máj. 8. 17:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet megfőzve adja neki:))))
2010. máj. 8. 17:57
 8/13 anonim válasza:
Az én kutyám almát, banánt stb.-t nagyon szereti! Semmi baja sincs tőle.
2010. máj. 8. 18:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
az enyém meg a sárgarépát szereti, eddig sose volt tőle baja, de mostantól nemadok hátha belehal... tuti nemlesz tőle bajja, neked se szokott, enyém is sokszor megeszi még a szart is:S
2010. máj. 8. 18:03
 10/13 A kérdező kommentje:
Bocsi,nem kell leosztani:D Mindösszesen azért gondoltam ezt mert a nyers krumpli nem tesz jót nekik,és a tej sem.Ha csokit adsz nekik abba pedig egyenesen bele is halhatnak,nemcsak a kutyák hanem a macskák is.Nem leosztást vártam hanem értelmes válaszokat.De azért köszi.
2010. máj. 8. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!