Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha hoznék egy spanyol agárt...

Ha hoznék egy spanyol agárt megtudna barátkozni egy havaneseval?

Figyelt kérdés
Nem egy helyen laknának, csak ha kiviszem sétálni őket, vagy ha simogatom őket nem ugranak majd egymásnak?

2017. febr. 12. 09:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Még mindig nem udvar az ól.. A nyúl, fürj kibírja ott, a régi kutyámnak sem volt baja, tücsköket és botsáskákat is ott teleltetem..
2017. febr. 12. 11:45
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Értsd már meg, hogy egy ilyen rövid szőrű kutyának szenvedés a kintlét, főleg télen... Nem láttál még agarat? Én eddig ahánnyal találkoztam télen, mind reszketett, még kabátban is. Nem tudom miért gondolod hogy az ólban bármivel is melegebb van mint a szabad ég alatt. Még ha egy jól hőszigetelt házról beszélünk, akkor egy NAGY bundájú kutya 1-2 fokkal a kinti hőmérsékletnél feljebb tudja fűteni magának, de egy agár nem. Pláne amilyen hideg volt ez a tél, ilyenkor még a vastag bundájú kutyáikat is beengedték a normális gazdik. Nem értem miért nem lehet bent, ha másik kutyád bent van.
2017. febr. 12. 12:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ágát nem való kintre. Pont.
2017. febr. 12. 12:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem fogak galgót kiadni ilyen körülménye közé. Nagyon alaposan megnézik, hová kerül,a lakásba bejárás alap. Plusz ezeket vadászatra használták, agaras tapasztalat szerintem ehhez bőven kell.
2017. febr. 12. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!