Ha hoznék egy spanyol agárt megtudna barátkozni egy havaneseval?
Figyelt kérdés
Nem egy helyen laknának, csak ha kiviszem sétálni őket, vagy ha simogatom őket nem ugranak majd egymásnak?2017. febr. 12. 09:59
11/14 A kérdező kommentje:
Még mindig nem udvar az ól.. A nyúl, fürj kibírja ott, a régi kutyámnak sem volt baja, tücsköket és botsáskákat is ott teleltetem..
2017. febr. 12. 11:45
12/14 anonim válasza:
Értsd már meg, hogy egy ilyen rövid szőrű kutyának szenvedés a kintlét, főleg télen... Nem láttál még agarat? Én eddig ahánnyal találkoztam télen, mind reszketett, még kabátban is. Nem tudom miért gondolod hogy az ólban bármivel is melegebb van mint a szabad ég alatt. Még ha egy jól hőszigetelt házról beszélünk, akkor egy NAGY bundájú kutya 1-2 fokkal a kinti hőmérsékletnél feljebb tudja fűteni magának, de egy agár nem. Pláne amilyen hideg volt ez a tél, ilyenkor még a vastag bundájú kutyáikat is beengedték a normális gazdik. Nem értem miért nem lehet bent, ha másik kutyád bent van.
14/14 anonim válasza:
Nem fogak galgót kiadni ilyen körülménye közé. Nagyon alaposan megnézik, hová kerül,a lakásba bejárás alap. Plusz ezeket vadászatra használták, agaras tapasztalat szerintem ehhez bőven kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!