Vannak olyan kutyafajták, amik általában "keményen" szeretnek játszani? (Bővebben lent)
😅😅 az én pincser csivava foxi keverékem is ilyen kis segdugo de ugy rángatja a kötelet meg olyan bika mint egy pitbull 😅 bár birkozni nem merek vele mert félek hiaz kistestü de esküszöm a pórázzal elhúz a kis dög😅😅 de amugy ja a többinek igaza van pitbullok staffik amerikai bulldogok boxerek.
Nem tudom miért kéne kutyzasuliba vinni csak azért hogy szocializálódjon meg csak azért mert pitbul v staffi ha a gazdája megneveli olyan is lehet mint egy kis cica. Ugyan úgy aki a csivaváját nem neveli meg azis megharapja az embert söt a csivava a természetéböl adódoan egy idegbeteg kis kutya meg a yorkik is.
Az amsatffom elég keményen játszik. Imádja végigrágcsálni az alkarom, ha "bevadul" (értsd: belelkesedik), akkor néha fáj. Elég egyszer rászólni, rögtön abbahagyja.
A 4 és 8 éves lányaimat viszont még véletlenül sem "harapta" meg, pedig őket is így csócsálja. :)
A kötelezés dettó. Én meg tudom pörgetni, úgy ráfog a kötélre. A lányaimnál meg csak tartja, eszében sincs megrántani, elszaladni vele.
nekem a vizslám is ilyen :)
német vizsla/pointer stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!