Túletettük, mi baja lesz?
Kistestű 5-6 éves kutya. Anya adott neki egy nagy tányér kaját és én is. Melegítettem kb 1,5-2 adag gulyáslevest,de nem tetszett a szaga,és volt egy kis tejföl a 800g-os doboz alján, abba bele öntöttem, rá kenyérhéj,sajtkrém. Tehát jó testes kaja. Elkezdte enni,de csak nyammogott, azt hittem nem ízlik neki,ezért adtam neki tepertőt. Utána mondta anya, hogy ő már hátul megetette.
Félek, hogy baja lesz :( Kaja után egyből bevackolt a szalmába. Félek kimenni megnézni mert néha átjön a szomszéd nagy kutyája. :( Szerintetek lesz baja?
Már végig próbáltuk ami neki való és lehet kapni, nem emlékszem a nevükre.
Kiskorában azt ette,de egyik napról a másikra nem volt hajlandó.
Jézus ereje, ettől még egy ember is rosszul lenne, nemhogy egy kistestű kutya... A kutya nem disznó, attól mert látszatra mindent megenne amit elé tesznek, az nem jó neki, tönkremegy a gyomra! Ismerek olyat, aki így etette a kutyáját, a vége meg az lett, hogy lehetett menni gyomortükrözésre az állatorvoshoz, mert a kutyából jött minden, a hasa meg kő kemény volt...
Ha meg nem eszi a tápot, akkor meg kéne nézetni előbb állatorvossal és vérképet nézni. A mi kutyánk se ette a tápot, de az azért volt, mert az előző gazdája össze-vissza etette és megszokta, hogy ha nem eszik tápot, úgyis kap mást. Ő is hányt savat sokszor. Addig kerestünk tápot míg nem találtunk és most már nem hány, hanem eszik.
De sok kutya csak azt hajlandó enni, amit a gazdi is eszik. Na nem azért, mert az finomabb, hanem simán "falkaösztönből". Ott is előbb az alfa eszik, utána a többiek. Lehet felcsigázná a táp, ha azt látná, mintha te is ennéd.
Ö nem az. Sajnos régen ölte is.
Amúgy minden kutyánk házi kosztos volt. Ami legkevesebb ideig élt az 13 év. A többi 16-17 évig élt. Nála próbáltuk ki a tápot,de neki sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!