Nálatok mit takar a kinti-benti kutyatartás?
Figyelt kérdés
Nálatok kinti-benti vagy benti-kinti a kutyus?
Nálam a kinti-benti: alapvetően kint lakik a kutyus, de amikor szeretne, bemehet
Benti-kinti: alapvetően bent van, de ha kedve tartja kimehet.
Vizsla kutyusom ősz végén és télen benti-kinti, a tavasszal, nyáron, kora ősszel kinti-benti. Bár nem tudom, nyáron nem lenne neki jobb kintaludnia? Természetesen van kutyaháza, kitakarítanám, beágyaznék neki:) de ez tényleg csak jó időben.:)
#kutya #benti-kinti
2017. febr. 7. 19:08
11/12 A kérdező kommentje:
Ne foglalkozz a pontozással, tudok mekkora b@rmok vannak itt. Azt te tudod magadban h jó helyen laknak:) Nekünk is mondjuk csak az előszobában van, a lakásba csak magyon ritkán jöhet, de nem is annyira igényli, csak a társaság miatt, szóval néha lemegyek hozza tanulni 2az egyben :D
2017. febr. 9. 17:58
12/12 anonim válasza:
Hát igen tudom:/ Én is ha tanulok általában itt döglenek mellettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!