Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol lehet vakcinát venni a...

Hol lehet vakcinát venni a kutyának? Biztos lehet valahonnan ugyanis láttam már, hogy emberek maguk szerzik be

Figyelt kérdés
2017. febr. 6. 12:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy az egészségügyben dolgozó személy lett volna,de kicsit kutakodtam és vannak olyan országok ahol simán mindenki megveheti ugyanis nem vényköteles
2017. febr. 6. 13:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha nem volt rajta állatorvosi körpecsét, akkor illegális. legalább is itthon, Magyarországon.
2017. febr. 6. 14:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát itthon illegális. Lehet, hogy külföldről beszerzi az a szaporító/tenyésztő és be is adja, de, hogy semmit nem ér az biztos. Az oltási könyvbe csak állatorvos ragaszthatja a vakcina matricáját, s az ő neve/pecsétje alatt legális, jogszerű az oltás.
2017. febr. 6. 16:17
 14/17 A kérdező kommentje:
Jah persze, de mondjuk ez is érdekes hogy vannak országok ahol simán be lehet szerezni és gondolom hogy hivatalos az oltas attól függetlenül hogy nem állatorvos adja be azokban az országokban
2017. febr. 6. 16:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem is kell itthon legalizálni a magánoltásokat. Sok visszaélést lehet velük csinálni. Jó így ahogy van, állatorvos adja be, s vállalja is érte a felelősséget.
2017. febr. 6. 16:53
 16/17 anonim ***** válasza:
NEm feltétlenül hivatalos máshol sem az az oltás, amit egy magánember ad be, hiába beszerezhető. Gondolom nem a helyi Vaterán veszi, hanem illegálisan ott is. HA engedélyeznék ezeket hazánkban, mármint hogy gazdi oltathassa otthon bizonyos betegségek ellen az állatait, szerintem rengeteg visszaélés történne.
2017. febr. 6. 17:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is magam oltom a kutyáimat, állataimat. És nem vagyok semmilyen egészségügyi dolgozó, valójában nem nagy kunszt az oltás beadás.

Megveszem az állatorvosomtól az oltóanyagot, ismer és ezer éve kiadja. A veszettségen kívül mindent én adatok be. Sokan csinálják ezt, de egy hobbista, kezdő gazda kezébe én sem adnám ki a vakcinákat.

2017. febr. 8. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!