Kutyam 1-2 kortyot ivott a folttisztitos vizbol. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Zoknikat feheritettem, es a lavort leraktam a foldre. A kutyam bejott a furdobe es max 2 kortyot ivott a vizbol. 5 liter vizben max 1,5 teaskanalnyi folttisztito lehetett mar. Attam neki vizet is meg tejet is. Mit csinaljak meg? Ennyitol lehet baja? Ja es a vizben folttisztito epeszappan volt.2017. febr. 4. 17:16
1/7 anonim válasza:
Ha bármilyen tünetet látsz rajta, vidd dokihoz, mást nem nagyon tehetsz.
2/7 A kérdező kommentje:
Szaraz tapot szokott kapni, adjak neki konzervet? Vagy az mindegy.
2017. febr. 4. 17:20
4/7 A kérdező kommentje:
Figyelem, meg ami meg fontos lehet 1eves staff jellegu kutya.
2017. febr. 4. 17:24
5/7 anonim válasza:
Hívj fel egy ügyeletes állatorvosi rendelőt! Mondd el nekik, hogy mibe nyalt bele a kutyus. Legyen ott veled a folttisztító doboza, hogy fel tudd nekik olvasni az öszetételt.
Ők ez alapján valószínűleg meg tudják állapítani, hogy be kell vinned azonnal orvoshoz, vagy nem kell miatta aggódnod.
Egyszer én is jártam így a felmosóvízzel. A doki nagyon segítőkész volt. Végül nem kellett elvinnem az ügyeletre. Nem lett baja.
6/7 A kérdező kommentje:
Gyorsan keresek 1 ugyeletet, es meg annyi van a dobozon, hogy szembe ne keruljon, gyerektol elzarva kell tartani. Es 10 liter vizhez kell 50ml (2 kupaknyi)+ mososzer.
Osszetevok: 5-15% szappan <5% nem ionos feluletaktiv anyagok, anionos feluletaktiv anyagok. Tartalmaz: illatanyagok, tartositoszerek, oxgall
2017. febr. 4. 17:37
7/7 anonim válasza:
Valószínűleg nem lesz baja, az én bolondom a domestosos vízbe nyalt bele,szerencsére elenyésző mennyiség volt ahhoz a vízhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!