5 és fél hetes kiskutyát lehet fürdetni?
Figyelt kérdés
pumi puli keverék2010. máj. 7. 13:03
1/23 anonim válasza:
mi történt hogy fürdetni akarod?nem lenne elég egy benevesített ronggyal alaposan áttörölgetni a kutyust?
3/23 anonim válasza:
Lehet ha valami nagy baja van (pl bolhás, atkás, tetves stb) amúgy felesleges... Töröld át vizes ronggyal, van száraz sampon is.
4/23 Akiteki válasza:
Miért ne? Nem hallottam még, hogy valakinek baja lett volna a víztől.
Csak jól törölgesd meg, nehogy megfázzon.
6/23 A kérdező kommentje:
igen ilyen hamar elhozták az anyjától akiknél született, nem én választottam szét őket ilyen hamar:S
2010. máj. 7. 13:39
7/23 A kérdező kommentje:
csak szeretném megfürdetni, mert a fenekénél ráragadt a szőrére egy kis ürülék, meg levittem az ölemben és elkezdett esni az eső, elég ázott kutya szaga lett:D
2010. máj. 7. 13:41
8/23 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan fürdesd meg,de nem akarlak elkeseríteni,fürdés után is ázott kutya szaga lesz... :)
9/23 A kérdező kommentje:
de legalább szappanos:D
2010. máj. 7. 13:51
10/23 anonim válasza:
ne fürdesd meg, nedves ruhával törölgesd át ...féreghajtót kapott már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!