Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valóban mindenki szerint...

Valóban mindenki szerint csúnya a spániel?

Figyelt kérdés
2007. jan. 13. 17:43
1 2
 11/18 Nokica válasza:
100%

Egyesek azért mondhatják, hogy csúnya, mert szerintük a testéhez képest nagyobbacska a feje :D

De attól még szerintem is gyönyörűek ^^ Nekem is volt 2 spánielem, imádtam őket, sőt az emberek akik látták őket, ők is megdicsérték :)

2010. jan. 9. 22:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom ki mondta, hogy csúnya, de jól megverném. xD legszebb kutyus. ^^ nekem is van egy. :)
2010. febr. 3. 14:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség :O Szerintem a legszebb kutyafajta! És és még mindenkitől csak azt hallottam hogy (amúgy nekem spánielem van) jajj de aranyos, cuki, szép, stb...
2010. márc. 29. 14:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyönyörű kutyák! nem is tudom, hogy mondhatja valaki rájuk azt, hogy csúnyák!!!!! Nagyon édesek a hosszú göndör fülükkel! Az enyémnek ráadásul a haja full szőke, és nagyon hosszú. Már be lehet neki gumizni! :D Annyira édesek!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 1. 10:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Akik szerint csúnya a spániel azokat lefejezem.(agresszív dühkitörésért bocsi^^) Spánielem van és gyönyörű állat! A legszebb kutyafajta a világon! [link] ezt a képet nézd meg! Nekem ilyenem van!
2010. máj. 10. 15:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
ez téll hülye kérdés nekem is kettő van:D nagyon dilisek egyik hülyébb mint a másik és egyben ennivalóan okosak :P
2010. jún. 19. 01:06
 17/18 anonim válasza:
100%
a spániel? meghibbantál? az a világ legédesebb kutyája.
2010. júl. 25. 23:22
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Hülye aki azt mondta csúnyák a spánielek. A legédesebb, legszebb, legjobb kutyafajta. Közűlük is a legszebb az angol cocker spániel. Nekem is van egy.
2012. jan. 17. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!