Valóban mindenki szerint csúnya a spániel?
Figyelt kérdés
2007. jan. 13. 17:43
1/18 anonim válasza:
Milyen kérdés ez? Nem csúnya. És ha szerintem nem csúnya, akkor máris mondhatjuk, hogy nem mindenki szerint csúnya.
2/18 anonim válasza:
Persze hogy NEM csúnya.....
........igaza van az elöttem írónak.
:) :) :-) :) :) :-)
3/18 anonim válasza:
Ki az az idióta, aki szerint csúnya? Igenis az egyik legszebb kutya.
A kínai meztelen kutya, meg a csivavák, na azok tényleg csúnyák(mi visz rá valakit, hogy ilyet vegyen?
4/18 anonim válasza:
a spanielek a legszebbek ezek kozul is a leggyonyorubb a cavalier king charles spaniel
5/18 anonim válasza:
KI MONDTA EZT A MARHASÁgot?? a spánielek gyönyörüek!!
6/18 Playgirl válasza:
nekem is van spánielem és imádom!!!
gyönyörű szép fekete szinű kisfiú!
annak semmi szépérzéke akinek nem tetszik ez a kutyafajta!!!!
gyönyörűszépek!!!
7/18 anonim válasza:
Nem mindenki szerint!A spánielek nagyon szépek szerintem,bár mindenkinek más az ízlése!Nekem például a kis kanapéhuszárok nem tetszenek,de valaki imádja őket!
8/18 anonim válasza:
Semelyik kutya fajta nem csúnya,ez nem tudom mire jó ez a kérdés ,úgyis csak azok írnak ide akik szerint szép a kutya fajta!?És szerintem igazuk is van aki szerint ez a legszebb kutyafajta ,mert igaz(nem csak azért mert elfogult vagyok) .:):P na jó télleg csak azért mert elfogult vagyok ,de annyira szép hosszú lógó fülük van és azok az aranyos ,édi szemek amivel minden nap rád néz ,nem tudok ellenállni.xd pussz mindenkinek
9/18 anonim válasza:
A SPÁNIEL GYÖNYÖRŰ...ez nagyon hülye kérdés...
10/18 anonim válasza:
Aki azt írja,h csúnya azt megverem..:)
Sztem nagyon szépek..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!