Kullancs, bolhairtás, szívférgesség, féreghajtás. Tippek?
10 hónapos kan, hosszabb szőrű keverék kutyusom van. Amikor elvittük állatorvoshoz az Advocate-cseppet ajánlotta a fenti dolgok ellen, mert hogy ebben minden benne van, és így féregteleníteni se kell. Én azóta se értem, miért nem, de még úgyse esedékes a kövi tabletta.
Eléggé drágállom ezt a cuccot, és azt sem szeretem, hogy utána napokig szúrós szagú a kutyus szőre, nem lehet rendesen simogati, illetve, hogy havonta kell bekenni vele, és nem mindig úgy jön ki a lépés, szóval túl sűrűn kell a rendelőbe járkálni érte.
Légyszi ne írjátok, hogy akinek nincs pénze 3ezer ft-os cseppre az minek tart kutyát, nyilván van rá pénzem, és ha tényleg ez a legjobb megoldás, továbbra is meg fogom venni, de érdekelne, nincs-e erre praktikusabb, olcsóbb megoldás.
Köszönöm előre is!
8-as vagyok. Sima féreghajtókat,amik bélférgekre jók, mint a Drontal, állatpatikában tudsz venni, nem vénykötelesek.
A szívférgességre való féreghajtók (amik a fejlett férgeket nem, de a lárvákat a vérben kinyírják) viszont vénykötelesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!