Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Panelban kutyát hogyan kell...

Panelban kutyát hogyan kell tartani?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy nyáron panel lakásba fogunk költözni a párommal és jön természeten velünk a kiskutyánk is. Most kertes házban lakunk ahol bármikor elintézheti a dolgát de ha beköltözünk akkor ez már nem lesz olyan egyszerű. Szobatiszta a kutyus, kikéredzkedik ha dolga van. Arra lennék kíváncsi, hogy mások hogy oldják meg azt, mikor dolgoznak (pl. reggel 6 kor elmennek otthonról és majd csak délután 5 körül érnek haza) addig a kutya hova intézi a dolgát.

Kérem kíméljenek azok akik csak ki akarnak oktatni, hogy panelbe nem való kutya meg a többi okosság...

Ez a kutyus nekünk már megvan, eladni, elajándékozni nem fogom. Kertes házra meg nem telt a városban...

2017. febr. 1. 10:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy tudnátok-e még egy dologban segíteni. Mivel panelről van szó nem tudom, hogy a lakók mennyire szólhatnak e bele abba hogy mi kutyát tartunk. A közös képviselő azt mondta, hogy talán engedélyt vagy mi a szöszt kell kérni az alattunk és felettünk lakóktól. Ha véletlenül azt nyilatkozzák, hogy nem engedik meg akkor mit lehet tenni. Az én saját tulajdonú házamba nem vihetem be a kutyámat??? Ez nekem elég abszurd!
2017. febr. 1. 13:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Maximum akkor szólhatnak a kutyáért ha folyamatosan ugat és zavaró. Különben pedig tarthatsz kutyát, nem kell megijedni. Sokan próbálják megijeszteni az embert, de ha a lakás a saját tulajdonod akkor nincs beleszólásuk amég a kutya nem zavarja az ő életvitelük.

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__8337164-megti..

Különben itt már kivesézték a témát.

2017. febr. 1. 13:34
 13/14 anonim ***** válasza:

ez hülyeség,nyugodtan tarthatsz kutyát. az albérlők szokták megtiltani.

+ ha valakinek nagyon hangos a kutyája,akkor felléphetnek a lakók is .de ha meg van nevelve,akkor kb azt se fogják tudni,hogy van kutyád. más gyereke hangosabb garantáltan,mint egy jól nevelt kutyus.

2017. febr. 1. 14:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat! Nagyon kedvesek vagytok!
2017. febr. 1. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!