Ilyenkor mibaja a kutyának? Miért viselkedik így?
Hú, de utálom az ilyen p*n*nyaló kutyákat.
Sokkal veszélyesebbek, mint az én fegyelmezett staffordom, mégis a stafikkal előítéletesek az emberek, holott az ilyen neveletlen, anyuciszemefénye gyerekpótlékok sokkal veszélyesebbek.
Szánalmas látvány mikor hörögve vergődnek a flexi végén, a szolgájuk (gazdi) meg tanácstalanul mered rájuk, rosszabb esetben még mosolyog is hozzá, meg megjutalmazza őket a viselkedésükért.
Bocsánat, off voltam, szóval a válasz a kérdésedre az, hogy egyértelműen a kutya irányít bennetek, nem tekinti falkavezérnek a gazdáját sem.
Látod erről beszélek kérdező :)
Előítéletek.
A stafford egy vadállat, harci kutya és mindenki csak az egoja növelése miatt vesz ilyen fajtát....
Képzeld nő vagyok és egy 4 éves gyerek gyömöszöli minden nap ezt a fenevadat és nem, nem tépte még szét, ellenben a kutyát néha meg kell menteni a gyerektől :)
A véleményem fenntartom, a kutyátok baromira el van kényeztetve.
"nem mindenki ilyen"
"tesóm kutyája"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!