Mit csináljak a kutyámmal, Szeretem de átgondolatlan voltam. Eladjam?
Szerettem volna egy kutyát de nem gondoltam át azt hogy lesz e időm gondozni.
Hiába szoktatom szobatisztaságra egyszerűen nem hallgat rám.Már unom hogy folyamatosan kaki és pisi takarítás.Már egyszerűen nincs kedvem vele foglalkozni.Levinni,semmi.
Kolis leszek jövőre amúgy is és így nem tudok vele mit csinálni.Szeretem csak átgondolatlan voltam.Az az egy baj hogy féltem eladni.Hiányozna és stb.De rossz és a családból már mindenkinek elege van.
Az a te hibád,hogy rossz.Te nem akarod nevelni,te nem szereted,neked ő csak egy nyűg.
Ha úgy érzed nem tudsz megváltozni,inkább keress neki másik gazdát,és soha többet ne legyen kutyád.
Bevallom,én is meggondolatlan voltam,mikor kutyát választottam,sokáig volt inkább nyűg,mint öröm,de ma már boldogan élünk együtt,és semmi pénzért nem válnék meg tőle.A sétákat megtanultam élvezni,a tanítást pedig pozitívabb élményként megélni.Neked is ezt kéne tenned,de ha úgy érzed nem vagy rá képes,inkább keress neki új gazdát,aki képes szeretni élete végéig,kezeli a problémáit,a hibáit pedig elfogadja.
Mielőtt koliba mennél miért nem tanítod meg arra,hogy szobatiszta legyen ? És ha elmész utána míg te a koliban vagy a családod arra az öt napra átvenné a dolgokat a kutyával . Gondolom péntek délután, szombat,vasárnap úgy is otthon lennél. Meg az évben sok szünet van + ott van a nyári szünet is és akkor meg te foglalkoznál vele.
De ez csak egy ötlet . Ha úgy érzed nem menne,meg a család sem akarja akkor tényleg add el.
Anyádék sem adtak túl rajtad mikor még nem voltált szobatiszta, inkább pelenkát cseréltek és tovább szenvedtek. Pedig az írásod alapján nem nagyon érte meg.
Kicsit unalmas már, hogy minden héten van egy hisztis 12-15 éves gyerek aki kutyát akar, de még a minimális életfeltételeket sem tudja nyújtani nekik. Persze a szüleidtől is példás, hogy egyből ugrottak és vettek neked egy kutyát.
Vagy összeszeded magad és megpróbálod megnevelni, alázattal és kitartással vagy továbbadod egy felelősségtudó embernek. Mert te nem vagy az, sőt a szüleid sem.
Ha pedig gyepmersterhez fordulnál, remélem életed végéig ott lesz a kép a fejedben, mikor a kutyád egy 1.5 négyzetméteres ketrecben éli le az életét és a végén viszik altatni.
Legközelebb pedig ha háziállatot szeretnél akkor bemész a játékboltba és veszel egy plüss állatot. Más nem való neked.
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de épp ideje volna, hogy megtanulj együtt élni a döntéseiddel.
Egy élőlényről van szó, nem egy kinőtt, de még jó állapotú kabátról, amit eladhatsz.
Persze, hogy eladhatod, elajándékozhatod, de remélem, azzal tisztában vagy, hogy milyen törést okozol az életében.
A kutyus miatt remélem, hogy nálad sokkal jobb gazdija lesz. Olyan, aki nem egy tárgynak tekinti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!