Ha betegek vagytok, hogy sétáltattok?
Lassan már 2 hete beteg vagyok, influenza,középfül-,tüdőgyulladás.
Lassan már egy hete nem volt kint a kutya, bent piszkit,nehezen viseli a mozgáshiányt. Most tanulta a szobatisztaságot,most ezzel is vissza estünk.
Ti hogy oldjátok ezt meg? Az ágyból dobálom neki a labdát, de kevés :/
Ha beteg vagyok, betegen sétáltatom a kutyát... nem hülyeségből hangoztatjuk, hogy egy kutya nagy felelősség...
Amúgy meg egy kis influenzától nem kell haldokolni...
Még ha nem is hatalmas sétát, de napi 2*fél óra friss levegő neked is csak jót tenne...
Szüleim orvosok.. nem nem azért lett tüdőgyuszid, mert nem feküdtél... ekkora hülyeséget hogy hihetsz el?...
Az influenza egy vírus fertőzés, mint ilyen, egy spontán gyógyuló betegség... az influenza gyengíti az immunrendszert, így fennáll a bakteriális fellülfertőzés lehetősége... nem attól lett tüdőgyulladásod, mert nem feküdtél... hanem mert valaki valószínűleg a környezetedből, lehet, hogy az illető nem is beteg, fellül fertőzött baktériumokkal amiket hordozott...
Hogy. Erôt veszel magadon,felôltôzôl és leviszed.
Nem rém keveredtem ki,2hetig kb enis beteg voltam. Mégis levittem a kutyat és lemozgatta (Pitbull),elvittem a lanyomat oviba. Sôt még dolgozni is mentem.
Kutya pelenka van. A hetveget még kiszenvedjük így.
Az influenza szövődménye a tüdőgyulladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!