Ha betegek vagytok, hogy sétáltattok?
Lassan már 2 hete beteg vagyok, influenza,középfül-,tüdőgyulladás.
Lassan már egy hete nem volt kint a kutya, bent piszkit,nehezen viseli a mozgáshiányt. Most tanulta a szobatisztaságot,most ezzel is vissza estünk.
Ti hogy oldjátok ezt meg? Az ágyból dobálom neki a labdát, de kevés :/
Úgy, hogy felöltözök és leviszem sétálni.
Egyetlen alkalommal kértem meg anyámat, hogy vigye le: mikor folyamatosan ájulás kerülgetett egyik nap betegség miatt.
Minden más alkalommal (nátha, torokfájás, láz, stb.) jobban beöltöztem és levittem, de rövidebb sétákra.
Ha anyagilag megengedheted akkor javaslom a kutyanapközit. Felénk van olyan lehetőség, hogy eljönnek érte, elviszik, játszik és pár óra múlva hazahozzák. Alkalmanként 2-3000 Ft szokott lenni, hetente pedig 2-3 lehetőség van rá. A kutyának kimondottan jót tesz és mellette te is fel tudsz épülni.
Ha más nincs akkor pedig próbálj meg rokont vagy barátokat megkérni, hogy vállalják el.
Én személy szerint ugyan ezzel a betegséggel (tüdő és középfül gyulladás) eljártam vele napi 3-4szer egészségügyi sétákra, ezek kb 20 percesek voltak, de azt csak te tudod, hogy téged mennyire visel meg a betegség. Mindenesetre jobbulást.
Mi ketten vagyunk es kerteshazban elunk igy kicsit kevesbe problemas egy-ket hetet kibir kerti rohangalassal, de hetvegen igy is elvittuk egy hosszabb kirandulasra. Mondjuk addigra jobban lettunk.
De ha a barataim megkernenek mikor betegek, mennek es vinnem a kutyaikat szoval neked is ezt tudom tanacsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!