Hogyan lehet rászoktatni egy kutyát, hogy hozza vissza a labdát?
Mi van, ha nincs kedve? Csak elszalad a labdáig, aztán érdekesebb neki szaglászni és otthagyja. Ha meg hívom, visszajön, de a játékot már el is felejtette és otthagyja...
Pedig nagy mozgásigényű kutya, de mintha nem lenne kedve visszahozni mindig.
Utolsó: Nagyon aranyos a kutyád! :)
Én végülis az egymástól rángassuk el játékot csinálom a kutyámmal, és így már vissza is hozza nekem boldogan. Az nem tetszett neki, hogy csak úgy oda kellett adnia. Sőt 2-3-szor hagyom, hogy megszerezze a játékot, ekkor elvonul vele, lefekszik, és rágcsálja :)
"Ha nyúlsz utána, az ugyan az, mint ha mész utána"
oké! és ha nem is nyúlsz utána, nem is mész utána, nem is próbálod nála becserélni egy kis jutifalatra, akkor mondd el nekem kérlek, hogy abból hogyan lesz labdázás?
13 - tényleg aranyos :)
rángassuk egymástól dolgot általában ronggyal szoktuk (inkább törölköző az, no :) ) és én is szoktam hagyni, hogy nyerjen, persze azért nem mindig. olyan nagy boldogan körberohanja a zsákmánnyal az udvart és érdekes módon azt vissza is hozza, hogy cibáljuk megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!