Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Számít, hogy milyen napszakban...

Számít, hogy milyen napszakban kap a kutya enni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Felnőtt kutyánál sokkal inkább az számít, hogy miután evett, hagyni kell pihenni. Ezért érdemes este (és/vagy reggel) adni neki, mert utána úgyis alszik. A mienk legalábbis végigalussza a délelőttöt, mikor nem vagyunk otthon.
2010. máj. 6. 10:55
 2/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ

nekem másféléves boxerem, délben és este 8-9 körül szokott kapni,

általában ugy szoktam neki adni, hogy előtte picit kifárasztom, de azért megvárom, hogy már ne lihegjen és ugy kap,

akkor remélem ez igy jó

lehet sokaknak hülyén hangzik a kérdés, és hülyének néznek

de én csak a legjobbat akarom neki

2010. máj. 6. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is boxerem van, én csak este szoktam adni(ilyen melegben amúgyis falatot sem tud enni), séta után várok egy kicsit hogy pihenjen és utána adok neki.
2010. máj. 6. 11:09
 4/8 anonim ***** válasza:
6 éves német juhászkutyám van. A napi porcióját elfelezem, és egyik felét reggel 7 körül, a másikat este 6-7 körül kapja el. Dél körül nem adok neki enni szilárd kaját, pláne nem melegben. Amit esetleg kap dél körül, az ha nagyon meleg van, akkor egy kis langyos (tehát sohasem frizsiderhideg) joghurtot, nagyon hidegben meg egy kis meleg levest (de sohasem forrót).
2010. máj. 6. 11:22
 5/8 A kérdező kommentje:

szia

most, hogy melegebbek vannak, észrevettem én is, hogy kevesebbet eszik délben

Te egyébként, mindig napi egyszer eteted, vagy csak most, hogy melegebb van?

az enyémnek kevés lenne a napi egyszeri kaja

2010. máj. 6. 11:24
 6/8 anonim ***** válasza:
A boxeres vagyok! Régebben többször etettem, és hát el is hízott szegény (meg dp-ja is lett). Így mostmár kimérve kapja az adagját, elég neki, nem vékony még így se.
2010. máj. 6. 11:39
 7/8 A kérdező kommentje:

érdekelne, hogy mit kapott amitől elhízott, és hogy most mit kap enni

megköszönném ha leírnád

mi itthon sokat vitáztunk, hogy mivel etessük...

én a csak táp mellett álltam, mivel mondom abban pont az van olyan arányban aminek lennie kell....

Acanát kapott először 400 gr, majd 500, és a végén már 700-at is, de nagyon lesoványodott és éhes volt egész nap

még az asztalra is képes volt felugrani, hogy lenyalogassa :)

na ekkor mondtam, hogy házikoszt legyen... elkezdtem neki külön főzni húsokat csont nélkül, kap túrót is tojást is

táp is van még, de azt csak néha eszik egy keveset

2010. máj. 6. 12:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát kezdem azzal, hogy anno 5éve vettem a boxim azthittem tenyésztőtől... Ígyhát már úgy indult,hogy beteges volt, még akkor nemvolt netünk, ígyhát azthittem az agyonreklámozott tápok jók lesznek a kutyámnak. (Etettem akkor Chappivel, Pedigreevel, Darlinggal +farhát,nyak, láb stb. kiegészítéssel) meghát az itthoniak előszeretettel adtak neki mindenféle maradékot sajna :S Már ekkor elég szép súlyban volt, ráadásul megint jöttek ki neki betegségei (diszplázia, a gerinccsigolyáival is volt baja) ígyhát szegény tele lett "nyomva" gyógyszerrel. Meg akkor alig mozoghatott, sőt örültem ha 2lépést is megtesz. Ígyhát ettől is gyarapodott szegénykém. Utána átáltam vele prémium tápra amivel te is etettél Acanára ebből a Pacificát, és a Wild Praire-t eszi + luposant. Nekem tőle csak szebb lett, fogyott, de nem drasztikusan, igaz többet adok az előírtnál, de egyáltalán nem vékony, és szerencsére nagyon életvidám. De hát nem minden kutyának egyformán jó. Ezért is jó több tápot kipróbálni.

Ha még van kérdésed, kérdezz nyugodtan :)

2010. máj. 6. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!