Most ebbe mi a nem felfogható? Arra gondoltam hogy mondjuk táp mellett milyen hússal egészíted ki az étrendjét.... De látom, vannak még hülyék a világon.
2010. máj. 6. 11:49
4/18 anonim válasza:
ez nem riasztja el a betörőt.
2010. máj. 6. 19:25
5/18 anonim válasza:
Orijent kap, ritkán főzök neki..akkor kap pulykát, csirkét egy kis rizzsel, volt h tésztával.
de egy ideje nem is főztem neki külön, mert húsvétkor nagyon rákapott a dolgokra és nem ette meg a tápot:)
mostanság kap a házi kosztból picit, de eszi normálisan a tápot is.
bármilyen hús jó neki, csak főzd meg mindenképp.
esetleg a marhát kerülném.
2010. máj. 9. 21:52
6/18 anonim válasza:
én csirke vagy sertés darált húst szoktam megfőzni néha és azt a száraz táphoz keverni, mert mint az előző kommentelő írta az enyém is jobban szereti mint a kutyakaját viszont sajnos nem állok úgy anyagilag, hogy folyamatosan hússal tudnám etetni.
2010. máj. 10. 01:19
7/18 anonim válasza:
Szia! Nem tudom hány éves a kutyusod? Az enyém 10 éves és tök allergiás, ezért csak bárányt vagy nyuszi húst és halat adok neki. Csirkét a Westinek tilos adni, mert 99 %-ban allergiásak rá. Száraz tápot id adok neki, de kizárólag vagy szenzitívet vagy orvosi tápot. Remélem tudtam segíteni.
2010. máj. 10. 12:47
8/18 anonim válasza:
Elfelejtettem írni, hogy marhát is adhatsz neki.
2010. máj. 10. 13:11
9/18 anonim válasza:
sajnos sokan hiszik azt h csirke a bűnös.. olvass bele az Acana fórumba utolsó..adhatsz neki csirkét is nyugodtan, kérdező.
nincs olyan h tilos neki adni, az enyém is eszi, semmi baja.
ha allergiára hajlamos a kutya, így is úgy is allergiás lesz..olvass utána kicsit jobban, nem rossz indulatból mondom, komolyan. az Acana és Orijen oldaláról én is sokat tanultam.
2010. máj. 10. 13:16
10/18 anonim válasza:
egyébként is.. a legfőbb allergiát okozó dolgok: marhahús, tojás, sikérek, szója!!, hal is előfordul..stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!