Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tapasztalatok GF 600 -ról?

Tapasztalatok GF 600 -ról?

Figyelt kérdés

1,5 éves kan boxerem sántít, a bal első lábára, már kb egy másfél hónapja

először arra gyanakodtunk, hogy a tüskeszúrás miatt sántikál, mivel az egyik lábúja alatt volt egy elég mély szúrás,( az orvos is erre gondolt, mondta is, hogy elég mély szúrás....)

kétszer voltunk dokinál, kapott injekciót, és gyulladáscsökkentő antibiotikumokat

ameddig szedte enyhült, hol teljesen elmúlt, de amint beszedte a gyógyszereket újból sántítani kezdett...

amikor pihen, és felkel akkor szokott általában, és amikor lassabban szalad

amikor teljes gőzzel fut, akkor észre sem venni

most vettem neki Gf 600-at abban bízom, hogy ez segíteni fog rajta

tudom, hogy elkellene vinnem őt egy röntgenre, de sajnos, jelenleg nem tehetem meg anyagi okok miatt, mert nem 1 2 ft...

állatorvoshoz egyébként megyünk nemsokára, csak már azt se szeretném, ha még több gyógyszert kellene szednie

2010. máj. 5. 21:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is ajánlom hogy röntgeneztesd meg!

Nekemis ugyan ez volt a goldenemnél, kivéve a babézia.

Elvittem megröntgenezték, és egy kis csont van leválva a vállizületénél, de ezt elfogja nőni.

Szerintem a gógyszerekből amiket adsz neki simán kijön egy röntgen. nekünk is találgatta a doki h mi lehet mindenre adott gyógyszert de semmit nem értek. abból a pénzből csináltathattunk volna egy röntgent.

6000Ft-ból simán kijött vagy vhogy így.

Rem tudtam segíteni!

2010. máj. 20. 15:30
 12/14 A kérdező kommentje:

"elfogja nőni"

ezt, hogy érted, tehát nem kellett megműteni?

egyébként, ha szabad kérdeznem, hol csináltattad a röntgent?

köszönöm

2010. máj. 21. 21:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Attól függ h mibaja van.

Az enyémnek porcelválása van, az előbb rosszul írtam bocsi.

Ezt nem kell műteni, de ha sokat futkározik leválhat akkor leválhat és akkor tuti a műtét :/

A dr. Juhász Tamás állatkórházban, Bp-en.

2010. máj. 28. 17:03
 14/14 A kérdező kommentje:
micsoda véletlen :) a kérdésedhez én voltam aki írt
2010. máj. 28. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!