Mennyi idő amíg a fajtamentő gazdát talál neki, vagy inkább menhely? Fizetni kell valamit? Segítenek a szállításban?
Figyelt kérdés
Van egy 8 éves labradorom,eddig kinti kutya volt, de most külön költöztünk és lakásban vagyunk, de az eddig alig jelentkező allergiám felérősödött. Fulladozok, tiszta vérbe van a szemem, nem kapok levegőt. Már nem bírom tovább. mennie kell :(
De szeretem, szeretném ha jó helye lenne :(
2017. jan. 17. 11:45
1/17 anonim válasza:
Azért mielőtt lepasszolod a kutyádat a semmibe (ne legyenek illúzióid, egy nyolcéves középtermetűt senki nem fog már hazavinni) legalább próbáld ki 1-2 hétre, hogy biztos nem a költözés, az új hely miatt fulladozol-e.
2/17 A kérdező kommentje:
Allergia, eddig is volt, de mivel kint volt nem volt ilyen erősségű :(
Ha más nem megy anyuékhoz, de ott nincs meg a séta,kutyatáp, szeretgetés :/
2017. jan. 17. 12:14
3/17 anonim válasza:
Ahol eddig voltatok, nem maradhat?
4/17 A kérdező kommentje:
Vissza mehet, de csak én foglalkoztam vele. Anyuék nem sétáltatnák, játszanának vele. Az ő kutyájuk maradékon él ezt nem szeretném :(
2017. jan. 17. 12:32
5/17 anonim válasza:
menhely az egy jó ötlet gyorsan elviszik majd,de egy másik állatot szerezz be amire nem vagy allergiás nehogy unatkozni kezdj
6/17 anonim válasza:
Nem fogja már szerintem senki örökbefogadni.
Én hazavinnem a szüleimhez és venned oda tápot vagy adnék nekik pénzt.
Kapna a tápot és legalább ismerős emberekkel lenne.
7/17 anonim válasza:
Gyógyszer? Szegény kutya, már csak néhány éve van hátra. Labradorokkal tele vannak a menhelyek, szerintem nem találnak gyorsan gazdát neki. A fiatal, szép, különleges kutyák a kelendőek.
8/17 anonim válasza:
9/17 anonim válasza:
A menhelyen sem prémium tápot kapna. Valószínűleg anyukádéknál jobb sora lenne, mint egy menhelyen. Vidd vissza és próbálj neki a neten új gazdit találni.
10/17 anonim válasza:
Teljesen egyértelmű, hogy jobb neki ha marad ahol volt. Szépen megveszed neki a tápot, a szüleid meg azzal etetik. Ha pedig hazalátogatsz, foglalkozol vele - gondolom néha azért csak meglátogatod a szüleidet. Ez még mindig jobb, minthogy évekig a menhelyen sínylődjön egy kennelben, gagyi kaján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!