Foresto vagy Kiltix?
Nyakörvet szeretnék a kutyára spot mellé, ami tényleges minden ellen jó és hozza is amit írnak róla. Erről a kettőről vélemény? Tapasztalat?
Köszönöm.
" mi használtuk mind a kettőt, egyiknél sem volt kullancs szerencsére, azért maradtunk végül a Kiltixnél, mert nem zavarta a kutyát
amíg a Forestonál az első két napban folyton a földdel vízszintben közlekedett a kutya, a Kiltixnél ezt nem lehetett tapasztalni"
Bocsánat, összekevertem. Nálunk a Foresto vált be, az nem zavarta a kutyust. :)
7es vagyok. Dokinál lehet beszerezi a Nextguardot.
Nekünk doki ajánlotta épp és nem mondott rá semmi rosszat pedig elég lelkiismeretes mindkét doki a rendelőben.
Azt tapasztaltam, hogy régebb óta praktizáló dokik félnek az újításoktól.
Ez a cucc is külföldön már régóta megy, itthon viszonylag új.
Mi forestot hasznalunk meg a baratnomek is 2-2 kutyara. Eddig a baratnom egyik kutyajaban egyszer volt kullancs. A masikban is egyszer de az nem furodott be.
A mieinkben eddig nem volt. De ok meg nincsenek egy evesek uh... hosszu meg a jovo nyar. De felenk az osszes kutyas ezt hasznalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!