Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Foresto vagy Kiltix?

Foresto vagy Kiltix?

Figyelt kérdés

Nyakörvet szeretnék a kutyára spot mellé, ami tényleges minden ellen jó és hozza is amit írnak róla. Erről a kettőről vélemény? Tapasztalat?

Köszönöm.

2017. jan. 17. 07:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mi eddig egyszer vettünk Foresto-t, teljesen bevált, semmi kullancs nem volt a kutyán, pedig ő aztán megy mindenfelé (vizsla :D), most rendeltünk egy újat, es teljesen elégedett vagyok vele:)
2017. jan. 17. 14:14
 12/18 anonim ***** válasza:

" mi használtuk mind a kettőt, egyiknél sem volt kullancs szerencsére, azért maradtunk végül a Kiltixnél, mert nem zavarta a kutyát

amíg a Forestonál az első két napban folyton a földdel vízszintben közlekedett a kutya, a Kiltixnél ezt nem lehetett tapasztalni"

Bocsánat, összekevertem. Nálunk a Foresto vált be, az nem zavarta a kutyust. :)

2017. jan. 17. 14:33
 13/18 anonim ***** válasza:

7es vagyok. Dokinál lehet beszerezi a Nextguardot.

Nekünk doki ajánlotta épp és nem mondott rá semmi rosszat pedig elég lelkiismeretes mindkét doki a rendelőben.

Azt tapasztaltam, hogy régebb óta praktizáló dokik félnek az újításoktól.

Ez a cucc is külföldön már régóta megy, itthon viszonylag új.

2017. jan. 17. 14:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, a mi orvosunk is azt mondta, hogy jó a tabletta nagyon, de tájékoztatott, hogy számolnom kell a májra gyakorolt kedvezőtlen hatásával is. (Olyan állatorvosi rendelőbe járunk, amelyben mindenre van szakorvos (belgyógyász, két sebész, egy ortopédorvos, szemész), és nagyon jó híre van. Bár a vezető főorvos valóban 60 körül van, a többiek mind fiatalok, 24-40 évesig.
2017. jan. 17. 17:16
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. jan. 17. 17:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Mi forestot hasznalunk meg a baratnomek is 2-2 kutyara. Eddig a baratnom egyik kutyajaban egyszer volt kullancs. A masikban is egyszer de az nem furodott be.

A mieinkben eddig nem volt. De ok meg nincsenek egy evesek uh... hosszu meg a jovo nyar. De felenk az osszes kutyas ezt hasznalja.

2017. jan. 17. 20:00
 17/18 A kérdező kommentje:
Ma jön meg a foresto,nyárra azt tervezem hogy spot+nyakörv lesz.
2017. jan. 20. 07:40
 18/18 anonim válasza:
Lehet, hogy a Foresto nyakörv a kullancsok ellen hatásos, de nekünk sajnos a bolhák ellen nem használt semmit. Talán 1 hónapig távol tartotta a bolhákat, de utána sajnos megint tele lett szegény kutya bolhákkal.
2018. szept. 3. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!