Foresto vagy Kiltix?
Nyakörvet szeretnék a kutyára spot mellé, ami tényleges minden ellen jó és hozza is amit írnak róla. Erről a kettőről vélemény? Tapasztalat?
Köszönöm.
mi használtuk mind a kettőt, egyiknél sem volt kullancs szerencsére, azért maradtunk végül a Kiltixnél, mert nem zavarta a kutyát
amíg a Forestonál az első két napban folyton a földdel vízszintben közlekedett a kutya, a Kiltixnél ezt nem lehetett tapasztalni
7.-Köszönöm a választ és utána is néztem,nagyon kecsegtető de viszont nem találtam helyet ahonnan betudnám szerezni.
Azt olvastam még hogy a kiltix porozza úgymond a kutyát a foresto pedig minden érintésnél "adagolja" és szivja be a kutya bőre az anyagot+vízálló. Meg hát inkább kutya válogatja de lehet a forestoval fogom kezdeni a próbát.
Eddig Kiltixet és Scalibort használtam. Nekem mind a kettőnél volt kullancs. Most vettem én is újat, kipróbálom a Forestot. A boltban mindkettő volt, rákérdeztem, melyiket ajánlják, ott a Forestot dicsérték....hát majd meglátom. Nyáron veszek hozzá cseppeket szúnyog ellen.
Nekem a tablettát nem ajánlotta az állatorvos, azt mondta, sűrűn (havonta) kell adni, rendszeresen, és egy idő után tönkre teszi a máját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!