Nekünk törpe schnauzer kanunk van!
Amikor 8 éves lehettem, eldöntöttük, hogy lesz egy kutyánk (mármint a család döntötte el) . Sokat nézelődtünk, a megfelelő fajta után kutatva, és így találtuk meg, egy kutyás könyv végében a törpe schnauzereket. Apukám beleszeretett a szép kiállásukba, a jellemükbe és az értelmes tekintetükbe. Így magunkhoz vettünk egy aprócska törpe schnauzer babát. Azóta 6 éve boldogít minket, most lett szobakutya belőle (eddig sajnos kint volt) és én még egy ilyen értelmes kutyával eddig nem találkoztam. Nagyon szeretjük. Roppant vicces és óriási szíve van :) !
8-as vagyok
Es meg azért, mert kiskorú kedvenc filmem A maszk es abban a kutyus (Milo) Jack Russel Terrier. Na ott mar elsőre beleszerettem abba a fajtába 😃😃
Pitbull,volt pàronak volt ilyen kutyàja,beleszerettem. És ilyet vettem,imàdom. 3éves Zira.
Van egy mentett kutyàm ô egy Dalmata. 6év kôrûli Locky a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!